Terenuri outdoor

GAZON TEREN TENIS

Firma SC EUROCAT 2006 SRL dispune de produse de inalta calitate la preturi rezonabile atat pentru cei care aleg petrecerea timpului liber pe un teren de tenis, cat si pentru cei care practica tenisul la nivel de performanta.
Gazonul este realizat din polietilena sau polipropilena, cu o densitate foarte mare a firelor si un infill cu nisip cuartos. Montajul se realizeaza pe fundatii de beton sau bitum care au o anumita inclinatie pentru scurgerea apei.

GAZON MULTISPORT

Pentru realizarea unui compromis intre iubitorii jocului de fotbal si tenis va putem oferi un gazon sintetic multisport cu inaltimea firului de 20 mm sau 25 mm, cu infill de nisip cuartos. Totodata reprezinta cea mai buna varianta de acoperire a unui teren de sport cu gazon artificial din punct de vedere al raportului calitate/pret.

GAZON MINIFOTBAL

Gratie caracteristicilor tehnice si a faptului ca se poate juca pe toata perioada anului la costuri de intretinere reduse, gazonul sintetic tinde sa inlocuiasca cu success gazonul natural. Produsele comercializate de noi provin de la producatori licentiate FIFA si membri ai European Synthetic Turf Organization, sunt testate de organismele internationale, reusind sa obtina certificari FIFA 1 sau 2 Stars.
Pentru un comfort optim al jucatorilor se foloseste gazon sintetic cu inaltimea firului intre 40 si 60 mm, realizat din polietilena (care nu zgarie si nu “arde” pielea jucatorilor la contactul cu iarba) si un infill din nisip cuartos si granule de cauciuc.

TERENURI PE ZGURA

Realizate pentru impatimitii deraparilor specifice acestei suprafete de joc, cu o foarte buna elasticitate si comfort pentru jucatori. Calitatea zgurii furnizate si a liniilor de montaj fac ca aceasta suprafata sa fie una la calitate premium.

Ne face o deosebita placere sa putem oferi clientilor nostri posibilitatea de a detine un teren de tenis de o calitate exceptionala. Zgura folosita este extrasa de la cea mai buna cariera din tara, avand certificari internationale. Datorita necesitatii unei intretineri atente este recomandat celor care folosesc aceasta suprafata in permanenta.

Cuprinde doua terenuri pe zgura realizate la dimensiuni standard, marcaje realizate cu tuse din plastic si zgura de cea mai buna calitate. Clubul este inscris deja in circuitul FEDERATIEI ROMANE DE TENIS, urmand ca in perioada urmatoare sa se desfasoare cateva turnee.


Tenis? Minifotbal? Multisport? Terenul tău are nevoie de cel mai bun și rezistent gazon! Noi suntem pregătiți să ți-l oferim.


0726-761.430

0762-308.300

office@terenuri-sportive.ro

Adjud, Vrancea