Terenuri indoor

Furnizam si montam o gama complete de pardoseli elastice pentru sali de sport, marcaje si dotari. De asemenea trebuie precizat ca toate sistemele indoor (inclusive cele cu gazon artificial) pot fi recomandate si pentru interior, pentru unele fiind posibila aplicarea unui strat de lac sigilant pentru a obtine o suprafata neteda.

Suprafete poliuretane turnate

Sistemele Cortsol Sport’In

Sunt suprafete sportive alcatuite din mai multe straturi de poliuretan, fara imbinari, disponibile in diferite variante in functie de necesitati. Sunt destinate salilor de sport polivalente sau cu o activitate intensiva

Fiecare sistem Sport’In combina:

 • un strat de guma sau spuma cu o grosime intre 4 – 14 mm in functie de confortul, flexibilitatea si securitatea dorita;
 • un strat flexibil pe baza de rasina poliuretanica destinata acoperirii porilor din stratul de guma sau spuma ;
 • o rasina autonivelanta de poliuretan de 2 sau 3 mm, fara dizolvent, de o inalta performanta tehnica;
 • un strat de suprafata care asigura calitatea estetica si rezistenta la uzura.
Sistemele Courtsol Sport’In sunt calificate si certificatein conformitate cu principalele criterii si norme internationale care reglementeaza performantele suprafetelor sportive, ca DIN 18032 partea a 2-a sau NF EN 14904.

Sistem poliflexibil

Are rol de absortie a socurilor alcatuit dintr-un strat de cauciuc turnat (ISOPOL) disponibil in grosimi de la 4 la 10 mm , strat acrilic elastic neted (ELASTOTURF) si lac poliuretanic sigilant. Linierea se realizeaza cu vopsea poliuretanica ceea ce ii confera o rezistenta sporita in timp indiferent de gradul de utilizare al terenului.

PVC PENTRU SALI DE SPORT

Sunt cele mai des intalnite suprafete pentru interior realizate prin lipire, acestea ramanand vizibile.

Amenajari locuri de joaca

Dale din cauciuc

Pentru siguranta copiilor la locul de joaca va recomandam dale din cauciuc cu grosimea de 4 cm care se pot monta pe un support de beton sau nisip. Acestea respecta standardul European in ceea ce priveste siguranta locurilor de joaca.

Sistem safepol multicolor

Pentru realizarea unor locuri de joaca deosebite si personalizate conform dorintelor copiilor dumneavoastra va recomandam sistemul Safepol. Este turnat in-situ cu granule de cauciuc negre ca si strat de baza si un strat superior din granule EPDM colorate in amesetec cu un adeziv poliuetanic, grosimea totala fiind intre 3 – 8 cm.

Piste pentru biciclisti

Sunt create din nisip de cuart cu granulatia 0,7 – 1,2 mm si rasina poliuretanica sau epoxidica bicomponenta disponibile in versiunea antiderapanta pentru exterior si neteda la interior.
Recomandate pentru piste de biciclisti, padoseli, rampe, scari, zonele din jurul piscinelor (versiunea antiderapanta), hoteluri, centre comerciale, birouri, etc ( versiunea neteda) si in general in zonele care necesita o rezistenta mecanica si estetica ridicate.

Imprejurimi si dotari sportive

Pentru realizarea unei imprejmuiri incercam sa venim in intampinarea nevoilor fiecarui client cu propunerea cea mai buna din punct de vederea al calitatii, pretului si sigurantei. Va oferim consultanta in alegerea celei mai bune variante pentru tipul de sport ce urmeaza a fi practicat.

Plasele comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate, realizate din polietilena, nu retin apa, sunt rezistente UV , disponibile pentru fiecare tip de sport:
 • Pentru tenis : plase de culoare verde, 2,2 mm grosmie a firului, ochiuri de 45 x 45 mm cu snur perimetral de 6 mm;
 • Pentru minifotbal: plase de culoare verde, grosimi de 2,2 mm pentru acoperire si 3mm pentru imprejmuire, ochiuri de  100 x 100 mm, cu snur perimetral de 6 mm.

Pentru dotarea terenurilor de sport putem livra in cel mai scurt timp orice produs necesar:

 • Fileu si stalpi de tenis ARTIMEX;
 • Panouri de baschet cu inel si plasa;
 • Scaun de arbitru;
 • Porti de minifotbal – dimensiunea 3 x 2 m;
 • Plase pentru porti;

Intretinere terenuri artificiale

Pe langa calitatea gazonului sintetic si a materialelor folosite la instalare, unul din factorii importanti in ceea ce priveste durata de viata a unui teren este reprezentat de intretinerea corecta pe toata perioada de utilizare.  Marii producatori de gazon recomanda perierea saptamanala a terenului chiar si manuala, dar, de o foarte mare importanta, este realizarea unei intretineri cu utilaje profesionale cel putin de doua ori pe an, in functie de gradul de utilizare al suprafetei.

In cadrul programului de intretinerere oferit de firma noastra se realizeaza:

 • verificarea si repararea eventualelor rupturi ale gazonului;
 • verificare gradului de umplere cu nisip/granule si completarea acestuia daca este cazul;
 • perierea suprafetei cu o perie rotative de mare capacitate pentru a ridica firele de gazon;
 • nivelarea infilului cu o perie triunghiulara, etc.

Intră acum în legătură cu noi și hai să discutăm despre readucerea la viață a terenului tău indoor!


0726-761.430

0762-308.300

office@terenuri-sportive.ro

Adjud, Vrancea