Sisteme hard

Firma noastra propune o gama de sisteme de joc alcatuite din mai multe straturi de rasini acrilice, adaptabile oricarui buget si pentru a raspunde exigentelor calitative ale clientilor. De asemenea prin gama variata de culori reusim sa realizam proiecte foarte atractive din punct de vedere estetic, dar si functional.

Sistemele beneficiaza de certificari ITF (Federatia Internationala de Tenis) in functie de viteza mingii pe suprafata in clasele MEDIUM, MEDIUM – FAST si FAST, fiind preferate atat de jucatorii amatori cat si de cei profesionisti.
Se pot aplica la exterior pentru mai multe tipuri de joc: tenis, volei, baschet, multisportive, badmington etc.
Fundatia pe care se pot aplica aceste sisteme poate fi realizata din bitum sau beton armat semielicopterizat, cu o grosime de 10 – 12 cm, fara denivelari majore.

Sistem Courtsol Standing

Sistem alcatuit din trei straturi de rasini acrilice pentru acoperirea terenurilor de sport noi sau renovarea celor deja existente. Datorita bunei flexibilitati, rezistentei excelente si a pretului accesibil poate folosit in special pentru suprafetele cu o activitate sportiva intensa.


Sistem Courtsol Tournament

Este un sistem de cinci straturi folosite pentru realizarea terenurilor de sport noi sau renovarea celor existente. Flexibilitatea sistemului rezultat, dar si granulometria stratului de suprafata contribuie la imbunatatirea calitatii jocului.


Sistem elastosport + elastoturf

Alcatuit dintr-un strat bituminos si unul acrilic autonivelant in grosime totala de 2 – 3 mm reprezinta o varianta economica de acoperire a unui teren de tenis cu o suprafata certificata ITF in clasa MEDIUM – FAST.


0726-761.430

0762-308.300

office@terenuri-sportive.ro

Adjud, Vrancea