Renovare terenuri

In cazul in care terenul dumneavoastra nu mai indeplineste cerintele calitativa, putem realiza o renovare a suprafetei de joc, indiferent de tipul sau gradul de deteriorare al acesteia.
Pentru renovarea terenurilor realizate din beton/bitum sau de tip HARD (realizate cu vopsea sau rasini acrilice) este necesar ca suprafata existenta sa fie curatata, verificata si remediate eventualele fisuri sau denivelari prin aplicarea unui mix realizat din rasina acrilica de baza (Courtsol BP) in amestec cu ciment si nisip, urmat de slefuirea suprafetei.

Dupa realizarea acestei operatiuni se poate opta pentru unul dintre Sistemele Courtsol sau o varianta economica din punct de vedere al pretului care presupune aplicarea unei amorse si a unui strat de Courtsol Color, disponibil intr-o gama larga de culori.
Pentru realizarea marcajelor folosim Courtsol Lines care este o vopsea pe baza de apa foarte rezistenta la actiunea factorilor de mediu, iar ca o solutie pentru terenurile multisportive, fiecare sport va fi marcat prin culori diferite.

Suprafetele din gazon sintetic se pot inlocui cu gazon sintetic nou sau se pot remedia eventualele probleme aparute: rupturi, perieri profesionale, adaugare de nisip sau granule, etc.

Detinatorii unui teren de sport care nu mai corespunde atat standardelor de calitate cat si din punct de vedere estetic, pot apela cu incredere la serviciile noastre pentru gasirea celei mai bune solutii de reabilitare a acestuia la cele mai mici preturi. In functie de stadiul de degradare in care se afla terenul si destinatia acestuia (tenis, minifotbal, volei, etc)  se poate opta pentru o reabilitare cu gazon artificial, rasini acrilice, vopsea acrilica rezistenta la factorii  de mediu, etc.

Readu-ți la viață terenul sportiv! Intră acum în legătură cu noi și spune-ne ce putem face pentru terenul tău!


0726-761.430

0762-308.300

office@terenuri-sportive.ro

Adjud, Vrancea