Pardoseli elastice

Dispunem de o gama foarte variata de sisteme de pardoseli elastice pentru terenuri multisport, de tenis, baschet sau piste de atletism profesionale. Acestea sunt realizate din straturi de pudreta de cauciuc amortizante combinate cu strat de uzura din rasini acrilice sau sisteme din granule de cauciuc.

Sistem Courtsol Pro

Sistem de opt straturi pentru suprafete noi sau renovarea celor existente. Aceasta suprafata este alcatuita din straturi de rasini acrilice peste care au fost adaugate granule de cauciuc.Aceste straturi, prin absorbirea socurilor, transmit jucatorului o comoditate notabila si o calitate excelenta a jocului.Courtsol Pro este in mod special apreciat de catre profesionisti pentru calitatea jocului si reproducerea exacta a efectelor mingii pe suprafata de joc.


Sistem superelastocoat

Sistem cu elasticitate medie realizat din pudreta de cauciuc peste care se adauga straturi successive de rasina acrilica. Grosimea totala de aproximativ 3,5 mm, gama de culori si pretul accesibil fac din acesta un sistem foarte solicitat de clientii nostri.


Sistem polyflex AEL

Sistem excelent pentru terenuri multisport sau terenuri pentru amatori dedicate (tenis, baschet, volei, etc.) datorita stratului de cauciuc prefabricat ISOPOL disponibil in grosimi de 4 , 6 , 8, 10 mm in functie de preferintele beneficiarului. Stratul de uzura antiderapant in grosime de aproximativ 2 mm si o paleta larga de culori rezistente la UV confirma calitatea si durabilitatea acestuia.


Sisteme conica BASF

Avem placerea de a oferi suprafete tip “tartan” furnizate de CONICA, unul dintre cei mai importanti producatori de astfel de sisteme de joc din lume. Sunt alcatuite din granule de cauciuc negre – SBR in amestec cu adezivi poliuretanici si granule colorate – EPDM turnate in-situ cu grosimi intre 13 si 16 mm. Toate sistemele beneficiaza de teste si omologari ale unor organisme internationale precum Federatia Internationala de Baschet, Federatia Internationala de Atletism, Institutul ISASPOR, etc Dintre suprafetele de exterior marca Conica va supunem atentiei urmatoarele:

CONIPUR MT GRAN – sistem impermeabil recomandat pentru tenis 4-5 mm; 
CONIPUR 2S – sistem permeabil pentru piste atletism, granule SBR 8mm + granule EPDM 8mm; 
CONIPUR 1S – sistem permeabil din granule SBR + strat superior sigilant 
CONIPUR SP – sistem permeabil din granule SBR + strat superior din granule EPDM spreiat – 13 mm, rezistent la crampoane


0726-761.430

0762-308.300

office@terenuri-sportive.ro

Adjud, Vrancea