Montare accesorii

Gardul de imprejmuire al unui teren de sport, fie de fotbal, tenis sau baschet reprezinta unul dintre elementele principale. In alegerea variantei optime trebuie tinut seama de tipul de joc ce urmeaza a fi practicat, amplasarea terenului, destinatie etc.

Firma noastra poate asigura furnizarea si montarea unor garduri de imprejmuire realizate din plasa de sarma plastifiata cu grosimi variabile 2,6 mm sau 3,2 mm. Toate celelalte elemente componente precum sarma de tensionare, tensionatorii, stalpii de sustinere si contravantuirile sunt plastifiate si garantate impotriva coroziunii. Un obiectiv important este legat de realizarea instalatiei de nocturna, care are configuratia in functie de fiecare tip de teren.
De asemenea putem asigura furnizarea si montajul unor accesorii pentru practicarea diferitelor sporturi precum: porti de minifotbal, stalpi pentru tenis, stalpi combinati pentru tenis si volei, panouri de baschet, fileu, etc.

Ai nevoie de soluții moderne de montare instalații și accesorii pentru orice tip de teren sportiv? Alege cea mai bună soluție din punct de vedere calitate-preț!

0726-761.430

0762-308.300

office@terenuri-sportive.ro

Adjud, Vrancea