Despre noi

Firma EuroCat 2006 isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor terenurilor de sport, principalul obiectiv fiind satisfacerea exigentelor clientilor nostri in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de joc pentru diverse sporturi (tenis, fotbal, baschet, volei, polisportive).
Atu-urile pe care mizam in atingerea acestui obiectiv sunt calitatea materialelor, tehnicile de realizare folosite, dar si seriozitatea, pasiunea in indeplinirea fiecarui proiect, profesionalismul si responsabilitatea lucrului realizat.
Prin serviciile si produsele oferite incercam sa acoperim o gama diversa de cerinte in construirea terenurilor de sport, consiliere in alegerea variantei optime pentru fiecare tip de joc sportiv ce se doreste a fi practicat.

Pentru realizarea terenurilor de tenis, baschet, volei sau polisportive recomadam folosirea suprafetelor sintetice realizate cu rasini acrilice sau in combinatie cu poliuretan pentru o mai buna absortie a socurilor. Toate sistemele Courtsol beneficiaza de certificare din partea Federatiei Internationale de Tenis.

In acest sens va punem la dispozitie o serie de sisteme pentru realizarea de suprafete sintetice din rasini acrilice sau poliuretan cu rezultate excelente pentru terenurile de tenis, baschet, volei sau terenuri multifunctionale pe care se pot obtine performantele jocului profesionist. Pretul sistemelor pentru este cuprins intre 10 euro/mp si 25 euro/mp in functie de complexitatea sistemului, pret care include manopera si materialele, inclusiv realizarea marcajelor.

De asemenea reprezinta o varianta foarte buna si economica pentru renovarea si imbunatatirea performantelor si aspectului terenurilor multisportive de bitum sau beton existente ale liceelor si scolilor. Propunem totodata realizarea unor suprafete de joc cu poliuretan, care poate fi in role prefabricate sau turnat in-situ in diverse culori.

O alta varianta propusa este gazonul artificial, care a castigat teren in ultimii ani in defavoarea gazonului natural, mult mai greu de intretinut.
Trebuie subliniat faptul ca pentru realizarea terenurilor de fotbal este recomadat ca fibra gazonului artificial sa aiba cel putin 40 de mm inaltime si graule de cauciuc (EPDM), caz in care nu mai este posibila practicarea altor sporturi precum tenis sau baschet. Pretul gazonului artificial, care cuprinde toate materialele necesare (inclusiv granule de cauciuc si nisip cuartos) si montajul, este de 14 euro/mp pentru un gazon monofilament de 55 mm si poate ajunge la 18 – 23 euro/mp pentru un gazon certificat FIFA. Furnizorii si partenerii nostri sunt licentiati FIFA, avand gazon recomandat FIFA 1 Star sau FIFA 2 Stars.

Pentru terenurile multifunctionale sau de tenis se poate folosi gazon artificial cu o inaltime mai mica a firului (intre 15 mm si 26 mm) si eventual o combinatie bicolora, existand si in acest caz gazon artificial certificat ITF in clasele Slow si Medium (120 TENNIS CLAY si VG 170 Grip).

Stabilitatea gazonului artificial este asigurata prin presararea printre firele de iarba sintetica a unor cantitati de nisip cuartos alb sau nisip cuartos verde si chiar rosu. In functie de dozarea acestuia se poate regla totodata si viteza mingii pe suprafata de joc.
 
Indiferent de varianta aleasa este recomandata realizarea unei fundatii fie din beton, fie din bitum cu o grosime de 10 – 12 cm fara denivelari majore pentru a nu se acumula apa si cu o panta de aprox. 0,1 – 0,3 %.

0726-761.430

0762-308.300

office@terenuri-sportive.ro

Adjud, Vrancea